Jinek: Laurent Simons (12) wil de mens onsterfelijk maken door kunstmatige organen

Jinek: Laurent Simons (12) wil de mens onsterfelijk maken door kunstmatige organen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Laurent Simons is een wonderkind en was gisteren te gast bij Jinek. De lagere school had hij al op zijn 7e afgerond, in iets meer dan een jaar maakte hij het gymnasium af en afgelopen zomer heeft hij zijn master-diploma in de fysica behaald. Hij vertelt zijn dromen aan Eva Jinek.

Onsterfelijk
De 12-jarige Laurent is een van de slimste mensen op aarde. Bij Jinek aan tafel praat hij over zijn dromen. "Mijn droom is om levens te verlengen en onsterfelijkheid te bereiken." Dit wil hij bereiken door kunstmatige organen.

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Laurent Simons (12) wil de mens onsterfelijk maken door <em>kunstmatige organen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 22 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Laurent Simons is een wonderkind en was gisteren te gast bij Jinek. De lagere school had hij al op zijn 7e afgerond, in iets meer dan een jaar maakte hij het gymnasium af en afgelopen zomer heeft hij zijn master-diploma in de fysica behaald. Hij vertelt zijn dromen aan Eva Jinek. OnsterfelijkDe 12-jarige Laurent is een van de slimste mensen op aarde. Bij Jinek aan tafel praat hij over zijn dromen. "Mijn droom is om levens te verlengen en onsterfelijkheid te bereiken." Dit wil hij bereiken door kunstmatige organen. Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek: heeft Marco van Basten nog vertrouwen in de politiek? Bekijk deze video » Marjolein Moorman: 'Ophef Baudet leidt af van waar het echt om gaat' (Jinek) Bekijk deze video »
TV :
Jinek: Laurent Simons (12) wil de mens onsterfelijk maken door kunstmatige organen

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV