Tabitha helpt in Vier Handen Op Eén Buik de 19-jarige Nica, bekijk de promo

Tabitha helpt in Vier Handen Op Eén Buik de 19-jarige Nica, bekijk de promo

Vrijdag 23 september 2022 om 13:27

In de vorige aflevering zagen we Heleen van Royen voorbijkomen in Vier handen op één buik. Deze week is het de beurt aan zangeres Tabitha, die op dit moment zelf ook zwanger is. Bekijk de promo van Vier handen op één buik met Tabitha en de 19-jarige Nica hieronder.

Tabitha helpt in <em>Vier Handen Op Eén Buik</em> de 19-jarige Nica, bekijk de promo In de vorige aflevering zagen we Heleen van Royen voorbijkomen in Vier handen op één buik. Deze week is het de beurt aan zangeres Tabitha, die op dit moment zelf ook zwanger is. Bekijk de promo van Vier handen op één buik met Tabitha en de 19-jarige Nica hieronder. Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Özcan Akyol over deelname Vier handen op één buik: "Moest er goed over nadenken" Bekijk deze video » Vier handen op één Buik met Heleen van Royen: Levi's grootste angst is Jeugdzorg Bekijk deze video »

Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's