Face to Face gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Face to Face gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Face to Face gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond en volgende week zaterdag (1 oktober) is het tweede seizoen van de Deense misdaadserie Face to Face te zien op NPO 3. De acht afleveringen zijn in twee delen van speelfilmlengte te zien op de zaterdagavond. HypnotherapeutIn het tweede seizoen is te zien hoe Susanne, psycholoog en hypnotherapeut, rouwt om de dood van haar dochtertje. Midden in haar rouwproces wordt er bij haar thuis aangebeld en staat ene John voor de deur; hij schakelt haar hulp in om te stoppen met roken. John blijkt net als Susanne pas geleden een kind te zijn verloren. GeschoktWanneer Susanne deze John onder hypnose brengt, vertelt hij ineens tot in detail over meisjes die hij zou ontvoeren en vermoorden. Susanne blijft geschokt achter en weet niet goed wat ze ermee aan moet. Ze besluit politiecommissaris Richard in te schakelen en vertelt hem over deze mysterieuze man. Wat heeft die nog meer te verbergen? Bekijk ook The Rookie seizoen 4 start zaterdag bij Net5: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Flikken Rotterdam seizoen 6 (vanaf 26 augustus op NPO 1) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond en volgende week zaterdag (1 oktober) is het tweede seizoen van de Deense misdaadserie Face to Face te zien op NPO 3. De acht afleveringen zijn in twee delen van speelfilmlengte te zien op de zaterdagavond.

Hypnotherapeut
In het tweede seizoen is te zien hoe Susanne, psycholoog en hypnotherapeut, rouwt om de dood van haar dochtertje. Midden in haar rouwproces wordt er bij haar thuis aangebeld en staat ene John voor de deur; hij schakelt haar hulp in om te stoppen met roken. John blijkt net als Susanne pas geleden een kind te zijn verloren.

Geschokt
Wanneer Susanne deze John onder hypnose brengt, vertelt hij ineens tot in detail over meisjes die hij zou ontvoeren en vermoorden. Susanne blijft geschokt achter en weet niet goed wat ze ermee aan moet. Ze besluit politiecommissaris Richard in te schakelen en vertelt hem over deze mysterieuze man. Wat heeft die nog meer te verbergen?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV