Video: geëmotioneerde Roger Federer breekt tijdens groots afscheid

Video: geëmotioneerde Roger Federer breekt tijdens groots afscheid

Zaterdag 24 september 2022 om 13:15

Roger Federer genoten van zijn laatste partij. De 41-jarige Zwitser speelde vrijdagavond aan de zijde van Rafael Nadal op het toernooi om de Laver Cup nog één keer een laatste wedstrijd.

Lees verder onder de video.

Video: geëmotioneerde <em>Roger Federer</em> breekt tijdens groots afscheid Roger Federer genoten van zijn laatste partij. De 41-jarige Zwitser speelde vrijdagavond aan de zijde van Rafael Nadal op het toernooi om de Laver Cup nog één keer een laatste wedstrijd. Lees verder onder de video. SpeechHoewel de twee tennisiconen verloren van de Jack Sock en Frances Tiafoe, was het volgens Federer een onvergetelijk afscheid in Londen. Dat vertelde hij in een toespraak na afloop. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk de afscheidsvideo van tennislegende Roger Federer: "Ik ken m'n grenzen" Bekijk deze video » Video: Fatima Moreira de Melo in tranen door afscheid Roger Federer Bekijk deze video » Zien: Roger Federer tafeltennist zich warm voor z'n afscheidswedstrijd tijdens Laver Cup Bekijk deze video »
Tennis :
Video: geëmotioneerde Roger Federer breekt tijdens groots afscheid

Speech
Hoewel de twee tennisiconen verloren van de Jack Sock en Frances Tiafoe, was het volgens Federer een onvergetelijk afscheid in Londen. Dat vertelde hij in een toespraak na afloop.

Bekijk de beelden hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's