Treinongeluk in Weert: honderden passagiers ontspoord (video)

Treinongeluk in Weert: honderden passagiers ontspoord (video)

Tussen het Limburgse Weert en Haelen is in de nacht van zaterdag op zondag een intercity met aan boord 250 passagiers ontspoord. Volgens de NS komt het door een aanrijding. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder.

Veel jongeren
Een woordvoerder van de brandweer meldt dat er geen gewonden bij zijn gevallen. Veel van de passagiers waren jongeren die de kermis in Weert hadden bezocht.

Bekijk de Hart van Nederland-video over het treinongeluk in Weert hieronder.

Treinongeluk in <em>Weert</em>: honderden passagiers ontspoord (video) Tussen het Limburgse Weert en Haelen is in de nacht van zaterdag op zondag een intercity met aan boord 250 passagiers ontspoord. Volgens de NS komt het door een aanrijding. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder. Veel jongerenEen woordvoerder van de brandweer meldt dat er geen gewonden bij zijn gevallen. Veel van de passagiers waren jongeren die de kermis in Weert hadden bezocht. Bekijk de Hart van Nederland-video over het treinongeluk in Weert hieronder. Bekijk ook Hart van Nederland: man aangehouden voor vernieling auto's in Ter Apel (video) Bekijk deze video » Zien: Man wil vogel uit boom redden in Dordrecht, maar valt van ladder en overlijdt Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV