Martien Meiland apetrots op zijn scheurkalender, bekijk de beelden

Martien Meiland apetrots op zijn scheurkalender, bekijk de beelden

<em>Martien Meiland</em> apetrots op zijn scheurkalender, bekijk de beelden Martien Meiland en Erica Renkema delen woensdag op social media dat ze hun eigen scheurkalender op de markt hebben gebracht: "Wij hebben wat leuks", begint Erica te vertellen aan het begin van het filmpje. Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hierboven. "Onze scheurkalender voor 2023", vult Martien dan enthousiast aan. "Helemaal leuk. Met allerlei foto's erin en citaten. Met allemaal favoriete dingen van ons, de familie." Bekijk de Shownieuws-video met Martien en Erica over hun scheurkalender hierboven. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Martien Meiland laat zangkunsten horen in 'De Sint Stunt', "wat goéééd Sinterklaas!" Bekijk deze video » Martien Meiland vergelijkt Chateau Meiland met horrorfilm (video) Bekijk deze video »
Show :
Woensdag 28 september 2022 om 11:16

Martien Meiland en Erica Renkema delen woensdag op social media dat ze hun eigen scheurkalender op de markt hebben gebracht: "Wij hebben wat leuks", begint Erica te vertellen aan het begin van het filmpje. Bekijk de beelden in de Shownieuws-video hierboven. "Onze scheurkalender voor 2023", vult Martien dan enthousiast aan. "Helemaal leuk. Met allerlei foto's erin en citaten. Met allemaal favoriete dingen van ons, de familie."

Bekijk de Shownieuws-video met Martien en Erica over hun scheurkalender hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's