Rob de Wijk in Op1: "Stoppen met het importeren van gas uit Rusland"

Rob de Wijk in Op1: "Stoppen met het importeren van gas uit Rusland"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rob de Wijk</em> in <em>Op1</em>: &quot;Stoppen met het importeren van <em>gas</em> uit Rusland&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 28 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Volgens de Europese Unie zijn de gaspijpleidingen Nord Stream 1 en 2 beschadigd door sabotage. Rob de Wijk, deskundige op het gebied van internationale betrekkingen en veiligheidszaken is stellig: “Ik ben er groot voorstander van om nu gewoon te zeggen we importeren helemaal geen gas meer uit Rusland. We hebben onszelf chantabel gemaakt." Wat bedoelt de Wijk hiermee? Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rob de Wijk in Op1: "Stoppen met het importeren van gas uit Rusland"

Volgens de Europese Unie zijn de gaspijpleidingen Nord Stream 1 en 2 beschadigd door sabotage. Rob de Wijk, deskundige op het gebied van internationale betrekkingen en veiligheidszaken is stellig: “Ik ben er groot voorstander van om nu gewoon te zeggen we importeren helemaal geen gas meer uit Rusland. We hebben onszelf chantabel gemaakt." Wat bedoelt de Wijk hiermee?

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV