Holland's Got Talent: Ton Greten (57) gaat helemaal los op de dansvloer

Holland's Got Talent: Ton Greten (57) gaat helemaal los op de dansvloer

Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Holland's Got Talent. Vrijdagavond betreedt onder anderen Ton Greten op 57-jarige leeftijd het podium, en hij geeft een spetterend optreden.

Lees verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em>: Ton Greten (57) gaat helemaal los op de dansvloer Vanavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Holland's Got Talent. Vrijdagavond betreedt onder anderen Ton Greten op 57-jarige leeftijd het podium, en hij geeft een spetterend optreden. Lees verder onder de video. Ton gooit met stropdas om zijn heupen losIn een fragment van de uitzending van vanavond is te zien dat Ton met stropdas om zijn heupen losgooit en alles geeft op de dansvloer. Ton doet dit niet alleen, bij zijn dansoptreden krijgt hij hulp van een groep enthousiaste danseressen en de jury reageert dolenthousiast… Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hierboven. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Video: MAFS- deelnemer Henk maakt geen indruk in Holland’s got talent Bekijk deze video » Holland's Got Talent: bekijk acties van Buddy en Jamai achter de schermen Bekijk deze video »
TV :
Holland's Got Talent: Ton Greten (57) gaat helemaal los op de dansvloer

Ton gooit met stropdas om zijn heupen los
In een fragment van de uitzending van vanavond is te zien dat Ton met stropdas om zijn heupen losgooit en alles geeft op de dansvloer. Ton doet dit niet alleen, bij zijn dansoptreden krijgt hij hulp van een groep enthousiaste danseressen en de jury reageert dolenthousiast…

Bekijk de beelden van Holland's Got Talent hierboven.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV