Een Jaar Van Je Leven: Berend komt met een bijzondere serenade

Een Jaar Van Je Leven: Berend komt met een bijzondere serenade

In Een Jaar Van Je Leven heeft Berend een gitaar te pakken en als hij bij de trap in de kamer staat kan hij zich niet inhouden en komt er een serenade. Hij begint te zingen, in eerste instantie start hij met de klassieker Don't Cry for Me Argentina. Maar hij eindigt met het eveneens bekende Hoedje Van Papier

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Berend komt met een bijzondere serenade In Een Jaar Van Je Leven heeft Berend een gitaar te pakken en als hij bij de trap in de kamer staat kan hij zich niet inhouden en komt er een serenade. Hij begint te zingen, in eerste instantie start hij met de klassieker Don't Cry for Me Argentina. Maar hij eindigt met het eveneens bekende Hoedje Van Papier… Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Erik maakt zich enorm druk om keukenhanddoeken zonder lusje Bekijk deze video » Jeffrey maakt Martin kapot in Een Jaar Van Je Leven: ‘Je bent niks en je kan niks!’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV