Johan Derksen in Vandaag Inside over vulgaire scène in dramafilm: "Had ik nog nooit gezien!"

Johan Derksen in Vandaag Inside over vulgaire scène in dramafilm: "Had ik nog nooit gezien!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> in <em>Vandaag Inside</em> over vulgaire scène in dramafilm: &quot;Had ik nog nooit gezien!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 4 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zaterdagavond was de Scandinavische film 'Queen of Hearts' te zien op NPO3 waarin de hoofdrolspelers een oudere vrouw en een tiener samen in bed belanden. Johan werd daarbij verrast door een onverwachte scène: "Dat had ik in een kwaliteitsfilm nog nooit gezien, dat een goede bekende actrice zover gaat!" Hij kan de film zeker aanraden... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zaterdagavond was de Scandinavische film 'Queen of Hearts' te zien op NPO3 waarin de hoofdrolspelers een oudere vrouw en een tiener samen in bed belanden. Johan werd daarbij verrast door een onverwachte scène: "Dat had ik in een kwaliteitsfilm nog nooit gezien, dat een goede bekende actrice zover gaat!" Hij kan de film zeker aanraden...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV