Tjeerd de Groot: "Supermarkten hebben te lang geld verdiend achter de rug van de boeren"

Tjeerd de Groot: "Supermarkten hebben te lang geld verdiend achter de rug van de boeren"

Donderdag 6 oktober 2022 om 08:45

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Tjeerd de Groot</em>: &quot;Supermarkten hebben te lang geld verdiend achter de rug van de boeren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. D66 Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot was gisteren te gast bij Op1, en ook CDA-politicus Sjaak van der Tak zat aan tafel. Tjeerd en Sjaak zijn het met elkaar eens: de supermarkten en de verwerkingsindustrie moeten een eerlijke prijs gaan betalen: "Dat zijn de partijen die te lang geld hebben verdiend over de rug van de boeren." Bekijk het fragment van Op1 met Tjeerd en Sjaak hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tjeerd de Groot (D66) heeft geen boodschap aan boerenprotesten: "Plannen gaan door" Bekijk deze video » Op1 gemist? D66 Kamerlid Tjeerd de Groot weigert te zwichten voor boerendruk Bekijk deze video »
TV :
Tjeerd de Groot: "Supermarkten hebben te lang geld verdiend achter de rug van de boeren"

D66 Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot was gisteren te gast bij Op1, en ook CDA-politicus Sjaak van der Tak zat aan tafel. Tjeerd en Sjaak zijn het met elkaar eens: de supermarkten en de verwerkingsindustrie moeten een eerlijke prijs gaan betalen: "Dat zijn de partijen die te lang geld hebben verdiend over de rug van de boeren."

Bekijk het fragment van Op1 met Tjeerd en Sjaak hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's