Shownieuws: 'Gaan Leontine Ruiters en John nu al samenwonen!?'

Shownieuws: 'Gaan Leontine Ruiters en John nu al samenwonen!?'

De prille liefde tussen Leontine Ruiters en John Huiberts houdt de Shownieuws-redactie uiteraard flink bezig. Elke dag is er dan ook wel wat nieuws te melden én wordt er flink gespeculeerd: 'John heeft een van zijn huizen te koop gezet en toen ging meteen het gerucht dat ze misschien wel gaan samenwonen' vertelt Bart Ettekoven.

'Gaat wat snel'
Hij vindt dat zelf echter wat snel gaan en de tortelduifjes zijn dat ongetwijfeld met hem eens. Vooralsnog woont Leontine dus nog gewoon in Huizen en resideert John in Waalwijk.

Bekijk het fragment van Shownieuws met het laatste nieuws over Leontine & John hieronder

Shownieuws: 'Gaan <em>Leontine Ruiters</em> en John nu al samenwonen!?' De prille liefde tussen Leontine Ruiters en John Huiberts houdt de Shownieuws-redactie uiteraard flink bezig. Elke dag is er dan ook wel wat nieuws te melden én wordt er flink gespeculeerd: 'John heeft een van zijn huizen te koop gezet en toen ging meteen het gerucht dat ze misschien wel gaan samenwonen' vertelt Bart Ettekoven. 'Gaat wat snel'Hij vindt dat zelf echter wat snel gaan en de tortelduifjes zijn dat ongetwijfeld met hem eens. Vooralsnog woont Leontine dus nog gewoon in Huizen en resideert John in Waalwijk. Bekijk het fragment van Shownieuws met het laatste nieuws over Leontine & John hieronder Bekijk ook Leontine's nieuwe vriend John Huiberts heeft 140 miljoen én een huis op Ibiza (Shownieuws) Bekijk deze video » Leontine Ruiters: 'Zo ben ik aan John Huiberts gekoppeld' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV