ZIEN: de nieuwe Netflix actie- en misdaadthriller The Takeover met Holly Mae Brood

ZIEN: de nieuwe Netflix actie- en misdaadthriller The Takeover met Holly Mae Brood

Monday 10 October 2022 om 11:04

Netflix heeft de eerste trailer van de film The Takeover vrijgegeven. Begin november staat er een gloednieuwe en Oerhollandse misdaadthriller op ons te wachten met een cast vol bekende gezichten. Naast Holly Mae Brood zijn ook Frank Lammers en Geza Weisz te zien in deze productie. Bekijk hieronder de trailer van de film The Takeover.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

ZIEN: de nieuwe Netflix actie- en misdaadthriller <em>The Takeover</em> met Holly Mae Brood Netflix heeft de eerste trailer van de film The Takeover vrijgegeven. Begin november staat er een gloednieuwe en Oerhollandse misdaadthriller op ons te wachten met een cast vol bekende gezichten. Naast Holly Mae Brood zijn ook Frank Lammers en Geza Weisz te zien in deze productie. Bekijk hieronder de trailer van de film The Takeover. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Het verhaalAls de ethische hacker Mel Bandison een data breach onschadelijk maakt bij een hightech zelfrijdende bus, legt ze daarmee onbedoeld een groot internationaal crimineel netwerk plat. Samen met haar zeer onhandige blind date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie. Er duikt namelijk een deepfake video op, waaruit zou blijken dat ze een moord heeft gepleegd. Mel moet er alles aan doen om de belangrijke waarheid te boven tafel te krijgen. CastNaast Holly Mae Brood, Geza Weisz en Frank Lammers (Undercover)zijn ook Floortje Herlaar, Susan Radder en Walid Benmbarek (Mocro maffia) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Annemarie van de Mond (Jackie en Oopjen) Vanaf 1 november 2022 is de film The Takeover te zien op Netflix. Genre: Actie, Thriller en Misdaad. Tijdsduur: 88 minuten. Holly Mae Brood is ‘heel trots’ op Televizier-nominatie van vriend Soy Kroon (video) Bekijk deze video » Video: Hilarische toespraak Frank Lammers na winnen Televizier-Ster Acteur Bekijk deze video »
Trailer :
ZIEN: de nieuwe Netflix actie- en misdaadthriller The Takeover met Holly Mae Brood

Het verhaal
Als de ethische hacker Mel Bandison een data breach onschadelijk maakt bij een hightech zelfrijdende bus, legt ze daarmee onbedoeld een groot internationaal crimineel netwerk plat. Samen met haar zeer onhandige blind date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie. Er duikt namelijk een deepfake video op, waaruit zou blijken dat ze een moord heeft gepleegd. Mel moet er alles aan doen om de belangrijke waarheid te boven tafel te krijgen.

Cast
Naast Holly Mae Brood, Geza Weisz en Frank Lammers (Undercover)zijn ook Floortje Herlaar, Susan Radder en Walid Benmbarek (Mocro maffia) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Annemarie van de Mond (Jackie en Oopjen)

Vanaf 1 november 2022 is de film The Takeover te zien op Netflix. Genre: Actie, Thriller en Misdaad. Tijdsduur: 88 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's