Video: vriend Juultje Tieleman in tranen bij weerzien na opgave Expeditie Robinson

Video: vriend Juultje Tieleman in tranen bij weerzien na opgave Expeditie Robinson

Video: vriend <em>Juultje Tieleman</em> in tranen bij weerzien na opgave <em>Expeditie Robinson</em> Juultje Tieleman moest gedwongen opgeven in Expeditie Robinson, vanwege een hardnekkige heupblessure die weer opspeelde op het eiland. Meteen na haar exit belt Juultje met haar vriend in Nederland, die in tranen is door het weerzien met zijn geliefde. Volgens Juultje is het echter maar beter dat ze elkaar niet in het echt treffen: "Ik stink zo erg!" Ook deelt ze meteen wat bijzondere informatie: "Ik heb één keer gepoept in zestien dagen!" Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Juultje Tieleman in tranen na opgave Expeditie Robinson door heupblessure Bekijk deze video » Video: door kijkers verfoeide Rose Bertram weggestemd uit Expeditie Robinson Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Video: vriend Juultje Tieleman in tranen bij weerzien na opgave Expeditie Robinson
Woensdag 12 oktober 2022 om 09:44

Juultje Tieleman moest gedwongen opgeven in Expeditie Robinson, vanwege een hardnekkige heupblessure die weer opspeelde op het eiland. Meteen na haar exit belt Juultje met haar vriend in Nederland, die in tranen is door het weerzien met zijn geliefde. Volgens Juultje is het echter maar beter dat ze elkaar niet in het echt treffen: "Ik stink zo erg!" Ook deelt ze meteen wat bijzondere informatie: "Ik heb één keer gepoept in zestien dagen!"

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's