Jan-Kees Emmer in Op1 over bedreigde prinses Amalia: "Wij zijn kennelijk een narcostaat"

Jan-Kees Emmer in Op1 over bedreigde prinses Amalia: "Wij zijn kennelijk een narcostaat"

Donderdag 13 oktober 2022 om 23:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

De bedreigingen aan het adres van prinses Amalia zijn zo ernstig dat ze niet in Amsterdam is gaan wonen en ze haar huis niet meer uit kan. Dat vertelden koning Willem-Alexander en koningin Máxima tijdens hun staatsbezoek in Zweden. Royaltywatcher Jan-Kees Emmer vertelt in Op1 over de bedreigingen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jan-Kees Emmer</em> in <em>Op1</em> over bedreigde <em>prinses Amalia</em>: &quot;Wij zijn kennelijk een narcostaat&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 13 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De bedreigingen aan het adres van prinses Amalia zijn zo ernstig dat ze niet in Amsterdam is gaan wonen en ze haar huis niet meer uit kan. Dat vertelden koning Willem-Alexander en koningin Máxima tijdens hun staatsbezoek in Zweden. Royaltywatcher Jan-Kees Emmer vertelt in Op1 over de bedreigingen. Tekst gaat verder onder de video. Narcostaat"Dit straalt op ons allemaal af. Amalia heeft hier niet voor gekozen en zit nu vast in huis. Dit zijn gevolgen van het feit dat wij kennelijk een narcostaat zijn", aldus royaltywatcher Jan-Kees Emmer. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jan-Kees Emmer in Op1 over bedreigde prinses Amalia: "Wij zijn kennelijk een narcostaat"

Narcostaat
"Dit straalt op ons allemaal af. Amalia heeft hier niet voor gekozen en zit nu vast in huis. Dit zijn gevolgen van het feit dat wij kennelijk een narcostaat zijn", aldus royaltywatcher Jan-Kees Emmer.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's