Danny de Munk kan tranen niet in bedwang houden: "Ik ben nogal emotioneel"

Danny de Munk kan tranen niet in bedwang houden: "Ik ben nogal emotioneel"

Donderdag 20 oktober 2022 om 21:28

Een heftige dag voor Danny de Munk vandaag in de rechtbank van Amsterdam. Zijn verzoek om de vrouw, die hem beschuldigt van verkrachting, in het openbaar te horen werd vandaag behandeld. Danny zelf spreekt van een valse aangifte en 'vecht als een leeuw' om zijn onschuld te bewijzen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Danny de Munk</em> kan tranen niet in bedwang houden: &quot;Ik ben nogal emotioneel&quot; Een heftige dag voor Danny de Munk vandaag in de rechtbank van Amsterdam. Zijn verzoek om de vrouw, die hem beschuldigt van verkrachting, in het openbaar te horen werd vandaag behandeld. Danny zelf spreekt van een valse aangifte en 'vecht als een leeuw' om zijn onschuld te bewijzen. Tekst gaat verder onder de video. Emotioneel betoogDe rechtbank behandelde vandaag het verzoek van De Munk om de aangeefster en hemzelf in het openbaar te horen. De zanger hield het niet droog toen hij vertelde over de invloed die de aangifte op zijn leven heeft. "Ik ben nogal emotioneel", aldus Danny de Munk. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Danny de Munk kan tranen niet in bedwang houden: "Ik ben nogal emotioneel"

Emotioneel betoog
De rechtbank behandelde vandaag het verzoek van De Munk om de aangeefster en hemzelf in het openbaar te horen. De zanger hield het niet droog toen hij vertelde over de invloed die de aangifte op zijn leven heeft. "Ik ben nogal emotioneel", aldus Danny de Munk.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's