Khalid & Sophie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Khalid & Sophie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Khalid & Sophie gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vrijdag in Khalid & Sophie: Het duo van dienst van deze vrijdag is Georgina Verbaan en Soy Kroon, de winnaar van de Televizier-Ster Talent van dit jaar. In zijn boek ‘De kunst van het loslaten’ neemt Maarten Spanjer ons mee door zijn brein en de Nederlandse film- en televisiewereld van de jaren ’80 en ’90. Zo ook zijn deelname aan Waku Waku, waarin hij de presentator tot wanhoop dreef. Bij Terschelling botsten vandaag een watertaxi en een snelboot op elkaar. Twee mensen zijn omgekomen en er wordt nog gezocht naar overlevenden. Terschellinger zanger Hessel vertelt vanaf het eiland over de ramp. Oekraïne en Rusland maken zich op voor de slag om Cherson. Een cruciaal moment. Militair historicus Christ Klep legt het uit. In de kappersstoel van Marko durven kinderen lief en leed met hem te delen. Zijn programma Hoofdzaken won gisteren de Cinekid Leeuw. Kapper Marko schuift aan met Babette en Lily. Voor haar rubriek 'Het Wassenbeeldenmuseum' kiest Annefleur Schipper elke week iemand uit die er voor haar uitspringt. Deze week zet ze een Brits talent in de spotlights. We zwaaien oud-premier Liz Truss uit met muziek van de band Queen's Pleasure. Bekijk ook Elvis E. speelt in Khalid & Sophie 'Freedom! '90' van George Michael Bekijk deze video » Anniko van Santen over Hebe en Sanne: “Het speelt natuurlijk voortdurend in je hoofd” (Khalid & Sophie) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Friday 21 October 2022 om 20:00

Vrijdag in Khalid & Sophie:

  • Het duo van dienst van deze vrijdag is Georgina Verbaan en Soy Kroon, de winnaar van de Televizier-Ster Talent van dit jaar.
  • In zijn boek ‘De kunst van het loslaten’ neemt Maarten Spanjer ons mee door zijn brein en de Nederlandse film- en televisiewereld van de jaren ’80 en ’90. Zo ook zijn deelname aan Waku Waku, waarin hij de presentator tot wanhoop dreef.
  • Bij Terschelling botsten vandaag een watertaxi en een snelboot op elkaar. Twee mensen zijn omgekomen en er wordt nog gezocht naar overlevenden. Terschellinger zanger Hessel vertelt vanaf het eiland over de ramp.
  • Oekraïne en Rusland maken zich op voor de slag om Cherson. Een cruciaal moment. Militair historicus Christ Klep legt het uit.
  • In de kappersstoel van Marko durven kinderen lief en leed met hem te delen. Zijn programma Hoofdzaken won gisteren de Cinekid Leeuw. Kapper Marko schuift aan met Babette en Lily.
  • Voor haar rubriek 'Het Wassenbeeldenmuseum' kiest Annefleur Schipper elke week iemand uit die er voor haar uitspringt. Deze week zet ze een Brits talent in de spotlights.
  • We zwaaien oud-premier Liz Truss uit met muziek van de band Queen's Pleasure.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Khalid & Sophie

Actuele video's

Meer actuele video's