Zien: wat vindt Rachel Hazes van Monique Westenberg in docu over zoon André?

Zien: wat vindt Rachel Hazes van Monique Westenberg in docu over zoon André?

Vrijdag 21 oktober 2022 om 16:23

De vijfdelige documentaireserie over André Hazes junior, waarin de jonge volkszanger volledige openheid van zaken geeft over de moeilijke tijd die hij heeft doorgemaakt, heeft de tongen behoorlijk los gemaakt. Een dag na de première probeerde Radio 538-dj Frank Dane er achter te komen wat Rachel vond van de rol van Monique Westenberg in de docu...

Lees verder onder de video.

Zien: wat vindt <em>Rachel Hazes</em> van Monique Westenberg in docu over zoon <em>André</em>? De vijfdelige documentaireserie over André Hazes junior, waarin de jonge volkszanger volledige openheid van zaken geeft over de moeilijke tijd die hij heeft doorgemaakt, heeft de tongen behoorlijk los gemaakt. Een dag na de première probeerde Radio 538-dj Frank Dane er achter te komen wat Rachel vond van de rol van Monique Westenberg in de docu... Lees verder onder de video. 'Netjes'Uiteraard kijkt de tafel van Shownieuws gretig naar het gesprek dat Frank met Rachel voert in zijn middagshow op de radio. Volgens Guido den Aantrekker zit Frank lekker te 'poeren', maar de moeder van André houdt het kort: "Ik vind iedereen heel netjes in de docu." Als de dj ook nog stelt dat Monique haar verhaal 'goed onder woorden' kan brengen, antwoordt Rachel koeltjes: "Dat kon ze zeker, ja." Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Cheeru Mampaey is maker van André Hazes-docu: 'Het is wel echt een heftig verhaal' Bekijk deze video » Zien: André Hazes haalt grap uit met documentairemaker Cheeru Mampaey Bekijk deze video »
Entertainment :

'Netjes'
Uiteraard kijkt de tafel van Shownieuws gretig naar het gesprek dat Frank met Rachel voert in zijn middagshow op de radio. Volgens Guido den Aantrekker zit Frank lekker te 'poeren', maar de moeder van André houdt het kort: "Ik vind iedereen heel netjes in de docu." Als de dj ook nog stelt dat Monique haar verhaal 'goed onder woorden' kan brengen, antwoordt Rachel koeltjes: "Dat kon ze zeker, ja."

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's