Zien: Prins Floris opnieuw als DJ actief op het Amsterdam Dance Event (video)

Zien: Prins Floris opnieuw als DJ actief op het Amsterdam Dance Event (video)

Zondag 23 oktober 2022 om 17:26

Het is weer zover: Prins Floris, zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, is dit jaar actief als DJ op het Amsterdam Dance Event. Het is zijn tweede optreden op een groot podium: eerder stond hij al op Kingsland. Bekijk de beelden hieronder.

Zien: <em>Prins Floris</em> opnieuw als DJ actief op het <em>Amsterdam Dance Event</em> (video) Het is weer zover: Prins Floris, zoon van prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven, is dit jaar actief als DJ op het Amsterdam Dance Event. Het is zijn tweede optreden op een groot podium: eerder stond hij al op Kingsland. Bekijk de beelden hieronder. De zaak uitgezetSamen met Frederik Abas trad hij op in de Royal Room van nachtclub Escape. De 18-jarige Graaf Claus-Casimir was aanwezig en maakte bovenstaande beelden. Overigens werd prins Constatijn later de zaak uitgezet omdat hij niet de juiste bandjes had. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.
Royals :

De zaak uitgezet
Samen met Frederik Abas trad hij op in de Royal Room van nachtclub Escape. De 18-jarige Graaf Claus-Casimir was aanwezig en maakte bovenstaande beelden. Overigens werd prins Constatijn later de zaak uitgezet omdat hij niet de juiste bandjes had.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's