Jinek: Amnesty verbijsterd door WK-reclame van Jumbo

Jinek: Amnesty verbijsterd door WK-reclame van Jumbo

Donderdag 3 november 2022 om 09:16

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 2 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

De WK-reclame van de Jumbo heeft voor heel wat geschokte reacties gezorgd, zo wordt de commercial ook besproken aan tafel bij Jinek. Vanuit verschillende hoeken, waaronder Amnesty International, is er vol ‘verbijstering, verbazing en ongeloof’ gereageerd op de spot, waarin feestende bouwvakkers te zien zijn terwijl van veel werknemers bij voorbereidingen in Qatar de mensenrechten zijn geschonden. Er zijn zelfs 6500 mensen overleden. Amnesty dacht dan ook eerst dat het misschien een parodie was. “Onvoorstelbaar dat een bedrijf op deze manier de mist in gaat.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Amnesty verbijsterd door WK-reclame van Jumbo Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van woensdag 2 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv. De WK-reclame van de Jumbo heeft voor heel wat geschokte reacties gezorgd, zo wordt de commercial ook besproken aan tafel bij Jinek. Vanuit verschillende hoeken, waaronder Amnesty International, is er vol ‘verbijstering, verbazing en ongeloof’ gereageerd op de spot, waarin feestende bouwvakkers te zien zijn terwijl van veel werknemers bij voorbereidingen in Qatar de mensenrechten zijn geschonden. Er zijn zelfs 6500 mensen overleden. Amnesty dacht dan ook eerst dat het misschien een parodie was. “Onvoorstelbaar dat een bedrijf op deze manier de mist in gaat.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Amnesty verbijsterd door WK-reclame van Jumbo

Actuele video's

Meer actuele video's