Lisa Loeb in Jinek: 'Emanicaptie in Nederland is om te janken' (video)

Lisa Loeb in Jinek: 'Emanicaptie in Nederland is om te janken' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Lisa Loeb in <em>Jinek</em>: 'Emanicaptie in Nederland is om te janken' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Lisa Loeb, cabaretière, zangeres, presentatrice en schrijfster, stoort zich aan de nog altijd heersende loonkloof in Nederland tussen man en vrouw. In Jinek wordt erover gesproken naar aanleiding van het nieuws dat bij Wehkamp een vrouwelijke werknemer 1000 euro per maand minder verdiende dan haar mannelijke collega met hetzelfde werk. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Lisa Loeb in Jinek: 'Emanicaptie in Nederland is om te janken' (video)

Lisa Loeb, cabaretière, zangeres, presentatrice en schrijfster, stoort zich aan de nog altijd heersende loonkloof in Nederland tussen man en vrouw. In Jinek wordt erover gesproken naar aanleiding van het nieuws dat bij Wehkamp een vrouwelijke werknemer 1000 euro per maand minder verdiende dan haar mannelijke collega met hetzelfde werk.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV