Celstraf geëist voor doodrijden Kaylee (20): 'Hij heeft schijt aan alles' (video)

Celstraf geëist voor doodrijden Kaylee (20): 'Hij heeft schijt aan alles' (video)

Maandag 7 november 2022 om 20:31

Celstraf geëist voor doodrijden <em>Kaylee</em> (20): 'Hij heeft schijt aan alles' (video) De man die wordt verdacht van het doodrijden van de 20-jarige Kaylee in Alphen aan den Rijn deze zomer, moet als het aan het Openbaar Ministerie ligt vijf jaar de cel in. Volgens de officier heeft hij 'plat gezegd, schijt aan alles.' Kaylee stak op 8 juli met de fiets de weg over toen ze werd geschept door Mohamed A. Hij reed volgens het Openbaar Ministerie veel te hard. Getuigen zeggen dat hij zowel links als rechts inhaalde, door rood reed en bijna uit de bocht vloog. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. ZIEN: wolf rent achter fietser aan op Hoge Veluwe (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote onduidelijkheid voor flatbewoners rondom energiekorting Bekijk deze video » Video: walrus Thor op strand van Petten Bekijk deze video » Zie: actievoerders tegen Zwarte Piet al slepend afgevoerd door politie Bekijk deze video »
Nieuws :

De man die wordt verdacht van het doodrijden van de 20-jarige Kaylee in Alphen aan den Rijn deze zomer, moet als het aan het Openbaar Ministerie ligt vijf jaar de cel in. Volgens de officier heeft hij 'plat gezegd, schijt aan alles.' Kaylee stak op 8 juli met de fiets de weg over toen ze werd geschept door Mohamed A. Hij reed volgens het Openbaar Ministerie veel te hard. Getuigen zeggen dat hij zowel links als rechts inhaalde, door rood reed en bijna uit de bocht vloog.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's