ZIEN: wolf rent achter fietser aan op Hoge Veluwe (video)

ZIEN: wolf rent achter fietser aan op Hoge Veluwe (video)

Zaterdag 5 november 2022 om 13:48

Angstige momenten voor een fietser op de Veluwe. Zomaar ineens oog in oog staan met een wolf is even schrikken. De wolf zet de achtervolging in, maar gelukkig ziet dat er niet heel angstaanjagend uit.

Lees verder onder de video.

ZIEN: wolf rent achter fietser aan op Hoge Veluwe (video) Angstige momenten voor een fietser op de Veluwe. Zomaar ineens oog in oog staan met een wolf is even schrikken. De wolf zet de achtervolging in, maar gelukkig ziet dat er niet heel angstaanjagend uit. Lees verder onder de video. WolfDe wolf zien we steeds meer in Nederland, en nu dus ook op de Hoge Veluwe. Het dier zorgt voor overlast omdat hij regelmatig schapen doodt. De discussie over hoe om te gaan met de wolf is in Nederland in volle gang. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. De Avondshow met Arjen Lubach: moeten we accepteren dat de wolf schapen vermoordt? Bekijk deze video » Rattenplaag in Amsterdam-Noord: 'Misschien kunnen we de wolf op ze afsturen' (video) Bekijk deze video » Khalid & Sophie: Cees van Kempen wordt bedreigd vanwege documentaire Wolf Bekijk deze video »
Nieuws :

Wolf
De wolf zien we steeds meer in Nederland, en nu dus ook op de Hoge Veluwe. Het dier zorgt voor overlast omdat hij regelmatig schapen doodt. De discussie over hoe om te gaan met de wolf is in Nederland in volle gang.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's