Intocht Sinterklaas 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Intocht Sinterklaas 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Intocht Sinterklaas 2022 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De feestmaand is in aantocht en dus wordt vooral door kinderen massaal uitgekeken naar Pakjesavond op 5 december. Voor het zover is moet Sinterklaas eerst in Nederland arriveren. Dat gebeurt vanmiddag. De intocht is om 12.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. HellevoetsluisDit jaar zal de Sint, na twee coronajaren, weer een uitbundige aankomst krijgen in Nederland. Duizenden kinderen én volwassenen zullen de komst van Sinterklaas vieren, die dit jaar Hellevoetsluis - de vestingstad aan het Haringvliet - heeft uitverkoren. Burgemeester Milène Junius zal de Goedheiligman en zijn Pieten verwelkomen. ProgrammaNPO 3 gaat om 12.00 uur live met de uitzending rond de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten. Uiteraard zal de spanning flink opgebouwd worden, zoals we dat inmiddels kennen - want de Sint stuit elk jaar op onvoorziene problemen. Dieuwertje Blok is van de partij om verslag te doen en Sinterklaas zal ook een rondje maken door Hellevoetsluis. Bekijk ook Diewertje Blok over start Sinterklaasjournaal: 'Proberen contact te leggen met stoomboot en Pietenhuis' Bekijk deze video » Zien: Dieuwertje Blok onthult welke BN'ers in Het Sinterklaasjournaal opduiken Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De feestmaand is in aantocht en dus wordt vooral door kinderen massaal uitgekeken naar Pakjesavond op 5 december. Voor het zover is moet Sinterklaas eerst in Nederland arriveren. Dat gebeurt vanmiddag. De intocht is om 12.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Hellevoetsluis
Dit jaar zal de Sint, na twee coronajaren, weer een uitbundige aankomst krijgen in Nederland. Duizenden kinderen én volwassenen zullen de komst van Sinterklaas vieren, die dit jaar Hellevoetsluis - de vestingstad aan het Haringvliet - heeft uitverkoren. Burgemeester Milène Junius zal de Goedheiligman en zijn Pieten verwelkomen.

Programma
NPO 3 gaat om 12.00 uur live met de uitzending rond de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten. Uiteraard zal de spanning flink opgebouwd worden, zoals we dat inmiddels kennen - want de Sint stuit elk jaar op onvoorziene problemen. Dieuwertje Blok is van de partij om verslag te doen en Sinterklaas zal ook een rondje maken door Hellevoetsluis.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV