Hunted gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hunted gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hunted gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een aantal zenuwslopende weken is het vanavond tijd voor de grote finale van het zevende seizoen van Hunted. In dit programma proberen doodgewone Nederlanders uit handen te blijven van de opsporingsautoriteiten. Alle fragmenten uit deze uitzending Finale Hunted maandag op NPO 3: gaan laatste twee duo’s de eindstreep halen? Bekijk deze video » Duo'sDit seizoen van Hunted ging van start met zes duo's, die op de vlucht sloegen voor opsporingsdiensten. Het gezamenlijke startpunt was Fort Pampus bij Amsterdam, vanaf daar werden de deelnemers per boot naar Huizen gebracht. Inmiddels zijn vier duo's in de kraag gevat door de autoriteiten. De duo's Michel/Sandra en Sanne/Siedo hopen het extractiepunt nog te bereiken en zo veilig te zijn. Over het programmaKun je zomaar verdwijnen? Gewone burgers slaan op de vlucht om uit handen te blijven van een opsporingsdienst. Dit team, bestaande uit voormalig (top) rechercheurs, medewerkers van de inlichtingendienst en online speurders, zet alles op alles om ze te vinden, met alle middelen die de politie heeft. Bekijk ook Hunted seizoen 7 start maandag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Nieuw seizoen Hunted: hunters zien beelden locatie voortvluchtigen als alarm afgaat Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Na een aantal zenuwslopende weken is het vanavond tijd voor de grote finale van het zevende seizoen van Hunted. In dit programma proberen doodgewone Nederlanders uit handen te blijven van de opsporingsautoriteiten.

Duo's
Dit seizoen van Hunted ging van start met zes duo's, die op de vlucht sloegen voor opsporingsdiensten. Het gezamenlijke startpunt was Fort Pampus bij Amsterdam, vanaf daar werden de deelnemers per boot naar Huizen gebracht. Inmiddels zijn vier duo's in de kraag gevat door de autoriteiten. De duo's Michel/Sandra en Sanne/Siedo hopen het extractiepunt nog te bereiken en zo veilig te zijn.

Over het programma
Kun je zomaar verdwijnen? Gewone burgers slaan op de vlucht om uit handen te blijven van een opsporingsdienst. Dit team, bestaande uit voormalig (top) rechercheurs, medewerkers van de inlichtingendienst en online speurders, zet alles op alles om ze te vinden, met alle middelen die de politie heeft.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hunted

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV