Ronald Molendijk verdedigt dronken optreden Tino Martin: 'Ik hoor niks geks'

Ronald Molendijk verdedigt dronken optreden Tino Martin: 'Ik hoor niks geks'

<em>Ronald Molendijk</em> verdedigt dronken optreden <em>Tino Martin</em>: 'Ik hoor niks geks' De naam van Tino Martin ging de afgelopen dagen weer over veel tongen, want de volkszanger zou afgelopen weekend wéér dronken op het podium hebben gestaan. Sterker nog, Martin zou zelfs van het podium zijn gesleurd omdat de kwaliteit dusdanig schandalig was. Dat blijkt niet te kloppen en de zanger is woedend vanwege de geruchten. In Shownieuws zijn beelden van het optreden te horen. Ronald Molendijk verdedigt Martin en hoort niks geks: "Ik hoor niet dat hij er naast zit, hij mist zijn timing niet..." Met andere woorden, een storm in een glas water? Bekijk de beelden van Tino Martin in het Shownieuws-fragment hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: nuchtere Tino Martin kan het wél en zingt prachtige versie 'Zeg me dat het niet zo is' Bekijk deze video » Zien: Humberto Tan blundert en kondigt Tino Martin aan als Dries Roelvink Bekijk deze video »
Entertainment :
Woensdag 16 november 2022 om 09:08

De naam van Tino Martin ging de afgelopen dagen weer over veel tongen, want de volkszanger zou afgelopen weekend wéér dronken op het podium hebben gestaan. Sterker nog, Martin zou zelfs van het podium zijn gesleurd omdat de kwaliteit dusdanig schandalig was. Dat blijkt niet te kloppen en de zanger is woedend vanwege de geruchten. In Shownieuws zijn beelden van het optreden te horen. Ronald Molendijk verdedigt Martin en hoort niks geks: "Ik hoor niet dat hij er naast zit, hij mist zijn timing niet..." Met andere woorden, een storm in een glas water?

Bekijk de beelden van Tino Martin in het Shownieuws-fragment hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's