Een Jaar Van Je Leven: 10 deelnemers weggespeeld, deze 30 gaan voor miljoen euro

Een Jaar Van Je Leven: 10 deelnemers weggespeeld, deze 30 gaan voor miljoen euro

Donderdag 17 november 2022 om 15:13

In Een Jaar Van Je Leven zijn er nog 30 van de 40 deelnemers over. Sinds de start van de realityserie eind augustus heeft 25 procent van het aantal spelers de loods verlaten. De prijzenpot is inmiddels wel iets gezakt van een miljoen naar 970.000 euro, wie maken nog kans op dit enorme geldbedrag?

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 10 deelnemers weggespeeld, deze 30 gaan voor miljoen euro In Een Jaar Van Je Leven zijn er nog 30 van de 40 deelnemers over. Sinds de start van de realityserie eind augustus heeft 25 procent van het aantal spelers de loods verlaten. De prijzenpot is inmiddels wel iets gezakt van een miljoen naar 970.000 euro, wie maken nog kans op dit enorme geldbedrag? Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Erik erg ontdaan omdat er alcohol in zijn drankje zat Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: het hele spul wordt verliefd op elkaar hier (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's