The Masked Singer: BN’er in pak van de Kikker heeft identiteit verraden!

The Masked Singer: BN’er in pak van de Kikker heeft identiteit verraden!

Donderdag 17 november 2022 om 15:45

Ruben Nicolai vertelt een opvallend verhaal over The Masked Singer. Het is namelijk een groot mysterie welke bekende Nederlanders in de pakken zitten van de show, er wordt alles aan gedaan om hun identiteit geheim te houden. Maar nu kwam de ster die optreedt in het pak van de Kikker de opnameleider ergens anders tegen, en toen heeft deze BN’er zich versproken over zijn deelname… Er bestaan overigens vermoedens dat niemand minder dan René Froger in het kikkerpak zit.

Bekijk de beelden van The Masked Singer hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: BN’er in pak van de Kikker heeft identiteit verraden! Ruben Nicolai vertelt een opvallend verhaal over The Masked Singer. Het is namelijk een groot mysterie welke bekende Nederlanders in de pakken zitten van de show, er wordt alles aan gedaan om hun identiteit geheim te houden. Maar nu kwam de ster die optreedt in het pak van de Kikker de opnameleider ergens anders tegen, en toen heeft deze BN’er zich versproken over zijn deelname… Er bestaan overigens vermoedens dat niemand minder dan René Froger in het kikkerpak zit. Bekijk de beelden van The Masked Singer hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien bij RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Video: Doet Inge de Bruijn mee aan nieuwe seizoen The Masked Singer? Bekijk deze video » Klaas van der Eerden in het nauw: is hij de tijger in The Masked Singer? (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's