Guido den Aantrekker sloopt Matthijs van Nieuwkerk: 'Sociaal autisme' (Shownieuws)

Guido den Aantrekker sloopt Matthijs van Nieuwkerk: 'Sociaal autisme' (Shownieuws)

Maandag 21 november 2022 om 08:54

Uiteraard kon ook Shownieuws het niet nalaten om even te wroeten in de beschadigde reputatie van Matthijs van Nieuwkerk. De presentator blijkt volgens een artikel in de Volkskrant een waar schrikbewind te hebben gevoerd bij De wereld draait door. Guido den Aantrekker betrekt het meteen op zijn eigen werk en stelt dat hij als journalist van rioolblad Story ook stuitte op een onsympathieke Van Nieuwkerk. Dat zal wellicht enigszins te maken hebben met het gedrocht dat de Story is, maar Den Aantrekker noemt Van Nieuwkerk 'een enorme narcist' en 'egomaan'. Daar houdt Den Aantrekker niet op: "Ik vind het bijna neigen naar een soort sociaal autisme." Ook NPO-baas Frans Klein moet het ontgelden, met zijn 'gluiperige oogjes'.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Guido den Aantrekker sloopt <em>Matthijs van Nieuwkerk</em>: 'Sociaal autisme' (<em>Shownieuws</em>) Uiteraard kon ook Shownieuws het niet nalaten om even te wroeten in de beschadigde reputatie van Matthijs van Nieuwkerk. De presentator blijkt volgens een artikel in de Volkskrant een waar schrikbewind te hebben gevoerd bij De wereld draait door. Guido den Aantrekker betrekt het meteen op zijn eigen werk en stelt dat hij als journalist van rioolblad Story ook stuitte op een onsympathieke Van Nieuwkerk. Dat zal wellicht enigszins te maken hebben met het gedrocht dat de Story is, maar Den Aantrekker noemt Van Nieuwkerk 'een enorme narcist' en 'egomaan'. Daar houdt Den Aantrekker niet op: "Ik vind het bijna neigen naar een soort sociaal autisme." Ook NPO-baas Frans Klein moet het ontgelden, met zijn 'gluiperige oogjes'. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zien: Matthijs van Nieuwkerk met de grond gelijk gemaakt in Even tot hier Bekijk deze video » René van der Gijp over Matthijs van Nieuwkerk: "Die is gek, die is niet goed!" (Oranjewinter) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's