Mark en Peter Gillis opgelucht dat verdachten overval op Mark niet worden vrijgelaten (Shownieuws)

Mark en Peter Gillis opgelucht dat verdachten overval op Mark niet worden vrijgelaten (Shownieuws)

Woensdag 23 november 2022 om 21:36

Mark en Peter Gillis opgelucht dat verdachten overval op Mark niet worden vrijgelaten (<em>Shownieuws</em>) Vandaag waren Mark Gillis en zijn vader Peter aanwezig bij de rechtbank. Mark Gillis werd ruim een jaar geleden overvallen bij zijn chalet. Vandaag stonden twee verdachten terecht. Een van hen kwam opdagen. OpgeluchtDe Officier van Justitie somde het gruwelijke geweld op dat Mark Gillis is aangedaan en hetgeen de verdachten ten laste gelegd worden. Mark: "Je ziet zo iemand, die komt voorbij gelopen. Je denkt is het hem nou of is het hem niet." De verdachten worden niet vrijgelaten tot grote opluchting van vader en zoon. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zie: Peter Gillis opgelucht dat overvallers van zoon Mark vastzitten Bekijk deze video » Peter Gillis vertelt hoe het gaat: "Ondernemertje pesten" (video) Bekijk deze video » Peter Gillis loopt boos weg tijdens interview: "Jongedame, de groeten" (video) Bekijk deze video »
TV :

Vandaag waren Mark Gillis en zijn vader Peter aanwezig bij de rechtbank. Mark Gillis werd ruim een jaar geleden overvallen bij zijn chalet. Vandaag stonden twee verdachten terecht. Een van hen kwam opdagen.

Opgelucht
De Officier van Justitie somde het gruwelijke geweld op dat Mark Gillis is aangedaan en hetgeen de verdachten ten laste gelegd worden. Mark: "Je ziet zo iemand, die komt voorbij gelopen. Je denkt is het hem nou of is het hem niet." De verdachten worden niet vrijgelaten tot grote opluchting van vader en zoon.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's