Video: huis in Krimpen aan den IJssel voor de derde keer beschoten

Video: huis in Krimpen aan den IJssel voor de derde keer beschoten

Video: huis in Krimpen aan den IJssel voor de derde keer <em>beschoten</em> Een huis in Krimpen aan den IJssel is in de nacht van vrijdag op zaterdag beschoten. De politie meldde dat er bij het schietincident geen gewonden zijn gevallen en dat het al de derde keer is dat het pand onder vuur is genomen. Op de deur is met een spuitbus de tekst 'Tik Tak' gespoten. Volgens Hart van Nederland is nog niemand aangehouden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: Sportminister Corry Helder in dubio over dragen OneLove-band op WK Qatar Bekijk deze video » Minister Robbert Dijkgraaf openhartig over misstanden DWDD: "Nooit iets meegekregen" Bekijk deze video » Hart van Nederland: man zwaargewond na schietpartij in Rotterdam-Zuid (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een huis in Krimpen aan den IJssel is in de nacht van vrijdag op zaterdag beschoten. De politie meldde dat er bij het schietincident geen gewonden zijn gevallen en dat het al de derde keer is dat het pand onder vuur is genomen. Op de deur is met een spuitbus de tekst 'Tik Tak' gespoten. Volgens Hart van Nederland is nog niemand aangehouden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV