Louis van Gaal tegen Daley Blind: 'Je verklapt lijst met spelers voor penalty’s'

Louis van Gaal tegen Daley Blind: 'Je verklapt lijst met spelers voor penalty’s'

Vrijdag 2 december 2022 om 16:20

Tijdens de persconferentie wordt er gesproken over eventuele penalty’s op het WK voetbal in Qatar. Welke spelers van het Nederlands elftal gaan ze nemen? Daley Blind probeert er niets over los te laten maar met zijn antwoord doet hij volgens bondscoach Louis van Gaal toch onbedoeld een onthulling. “Nu maakt hij al bekend dat er een lijst van spelers is.”

Bekijk de video van ESPN hieronder.

De wedstrijd Nederland - Verenigde Staten is zaterdag 3 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.15 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Louis van Gaal tegen <em>Daley Blind</em>: 'Je verklapt lijst met spelers voor penalty’s' Tijdens de persconferentie wordt er gesproken over eventuele penalty’s op het WK voetbal in Qatar. Welke spelers van het Nederlands elftal gaan ze nemen? Daley Blind probeert er niets over los te laten maar met zijn antwoord doet hij volgens bondscoach Louis van Gaal toch onbedoeld een onthulling. “Nu maakt hij al bekend dat er een lijst van spelers is.” Bekijk de video van ESPN hieronder. De wedstrijd Nederland - Verenigde Staten is zaterdag 3 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.15 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Memphis mag mening delen van Louis van Gaal: ‘Of het verstandig is, is een tweede’ Bekijk deze video » Wordt Louis van Gaal bondscoach België? ‘Eerst wereldkampioen worden met Nederland’ Bekijk deze video »
Voetbal :
Louis van Gaal tegen Daley Blind: 'Je verklapt lijst met spelers voor penalty’s'

Actuele video's

Meer actuele video's