Vrijdag naast WK voetbal ook The masked singer op tv: Beppie voorspelt…

Vrijdag naast WK voetbal ook The masked singer op tv: Beppie voorspelt…

Vrijdag komt het Nederlands elftal in actie op het WK voetbal in Qatar. Maar als je geen voetbalfan bent, hoef je je niet te vervelen. Want The masked singer wordt gewoon uitgezonden, dus dat belooft weer een gezellig spektakel te worden. In een video laat Beppie (een typetje van Tineke Schouten) weten dat de uitzending gewoon doorgaat, en zij weet als toekomstvoorspeller natuurlijk allang wie er in de pakken zitten…

Bekijk de beelden van The masked singer hieronder.

The masked singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The masked singer terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag naast WK voetbal ook <em>The masked singer</em> op tv: Beppie voorspelt… Vrijdag komt het Nederlands elftal in actie op het WK voetbal in Qatar. Maar als je geen voetbalfan bent, hoef je je niet te vervelen. Want The masked singer wordt gewoon uitgezonden, dus dat belooft weer een gezellig spektakel te worden. In een video laat Beppie (een typetje van Tineke Schouten) weten dat de uitzending gewoon doorgaat, en zij weet als toekomstvoorspeller natuurlijk allang wie er in de pakken zitten… Bekijk de beelden van The masked singer hieronder. The masked singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The masked singer terugkijken bij Gids.tv. Bridget Maasland over kostuum in The Masked Singer: "Lijkt een beetje op een spermacel" Bekijk deze video » HLF8: Is Wolter Kroes de Kikker in 'The Masked Singer'? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV