Peter boos tegen zoon Mark (Familie Gillis: massa is kassa): ‘Klauwen uit je zakken!’

Peter boos tegen zoon Mark (Familie Gillis: massa is kassa): ‘Klauwen uit je zakken!’

Maandag 12 december 2022 om 14:42

In Familie Gillis: massa is kassa maakt Peter een rondje door een van zijn vakantieparken met zijn zoon Mark. Mark zou alles op orde moeten hebben, maar de steenrijke Peter gaat helemaal los bij de vriezer want hij ziet allerlei dingen die niet in orde zijn. “Flikker toch op man. Doe zelf je klauwen uit je zakken man”, aldus Gillis. “Want als dit jouw mentaliteit is, dan ben ik er sowieso al klaar mee. Dat je hier zelf zo met een goed gevoel rondloopt joh. Dat snap ik niet hoor.”

Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Peter boos tegen zoon Mark (<em>Familie Gillis: massa is kassa</em>): ‘Klauwen uit je zakken!’ In Familie Gillis: massa is kassa maakt Peter een rondje door een van zijn vakantieparken met zijn zoon Mark. Mark zou alles op orde moeten hebben, maar de steenrijke Peter gaat helemaal los bij de vriezer want hij ziet allerlei dingen die niet in orde zijn. “Flikker toch op man. Doe zelf je klauwen uit je zakken man”, aldus Gillis. “Want als dit jouw mentaliteit is, dan ben ik er sowieso al klaar mee. Dat je hier zelf zo met een goed gevoel rondloopt joh. Dat snap ik niet hoor.” Bekijk de beelden van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Peter Gillis vertelt hoe het gaat: "Ondernemertje pesten" (video) Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa: Peter eet chocoladecadeaus voor zijn personeel op Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's