Familie Gillis: Massa is Kassa: Nicol vertelt aannemer hoe hij zijn werk moet doen (video)

Familie Gillis: Massa is Kassa: Nicol vertelt aannemer hoe hij zijn werk moet doen (video)

Maandag 12 december 2022 om 22:45

In het nieuwe huis van Peter en Nicol Gillis loopt het niet op rolletjes. Sterker nog: het plafond komt naar beneden. Gelukkig weet Nicol precies hoe de aannemer zijn werk moet doen.

Lees verder onder de video.

<em>Familie Gillis: Massa is Kassa</em>: Nicol vertelt aannemer hoe hij zijn werk moet doen (video) In het nieuwe huis van Peter en Nicol Gillis loopt het niet op rolletjes. Sterker nog: het plafond komt naar beneden. Gelukkig weet Nicol precies hoe de aannemer zijn werk moet doen. Lees verder onder de video. PaleisHet nieuwe paleisje - letterlijk - van Peter en Nicol Gillis is nog altijd niet klaar. De verbouwing duurt nu inmiddels een dik jaar, maar het belooft een unieke woning te worden. Helaas valt het plafond inmiddels naar beneden en is het einde van de verbouwing nog niet in zicht. Tot ongenoegen van Nicol. Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Familie Gillis: massa is kassa: Peter eet chocoladecadeaus voor zijn personeel op Bekijk deze video » Bijzondere Sint en Piet bij Familie Gillis: 'Mark zit vast in de schoorsteen' (video) Bekijk deze video » Peter boos tegen zoon Mark (Familie Gillis: massa is kassa): ‘Klauwen uit je zakken!’ Bekijk deze video »
TV :

Paleis
Het nieuwe paleisje - letterlijk - van Peter en Nicol Gillis is nog altijd niet klaar. De verbouwing duurt nu inmiddels een dik jaar, maar het belooft een unieke woning te worden. Helaas valt het plafond inmiddels naar beneden en is het einde van de verbouwing nog niet in zicht. Tot ongenoegen van Nicol.

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's