Mart Hoogkamer in Shownieuws over biergooien: "Ze kunnen me niet meer weg treiteren"

Mart Hoogkamer in Shownieuws over biergooien: "Ze kunnen me niet meer weg treiteren"

Zondag 25 december 2022 om 17:25

Ronald Molendijk van Shownieuws kijkt met Mart Hoogkamer terug op een veelbewogen jaar met hoogtepunten in zijn carrière en in de liefde.

Lees verder onder de video

<em>Mart Hoogkamer</em> in <em>Shownieuws</em> over biergooien: &quot;Ze kunnen me niet meer weg treiteren&quot; Ronald Molendijk van Shownieuws kijkt met Mart Hoogkamer terug op een veelbewogen jaar met hoogtepunten in zijn carrière en in de liefde. Lees verder onder de video BiergooienDe problemen die hij met zijn stem en gezondheid heeft gehad waren een dieptepunt te noemen waar hij veel van geleerd heeft. Over het biergooi incident is Mart gedecideerd: "Gelukkig is dat wel klaar. Ik snap best, met alle respect, dat ze het op een gegeven moment leuk vonden mij weg te treiteren." "Ze kunnen me niet meer weg treiteren want ik blijf toch wel staan," aldus Mart. Toch krijgt 2022 een dikke negen van Mart, volgend jaar staan hem sowieso veel mooie dingen te wachten... Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook ZIEN: Mart Hoogkamer blundert bij optreden in Rotterdam (video) Bekijk deze video » Zien: Mart Hoogkamer emotioneel bij BEAU door schuldgevoel tegenover broertje Bekijk deze video » Mart Hoogkamer in paniek in skilift (Mart op de piste): ‘Laat me los!’ Bekijk deze video »
Entertainment :

Biergooien
De problemen die hij met zijn stem en gezondheid heeft gehad waren een dieptepunt te noemen waar hij veel van geleerd heeft. Over het biergooi incident is Mart gedecideerd: "Gelukkig is dat wel klaar. Ik snap best, met alle respect, dat ze het op een gegeven moment leuk vonden mij weg te treiteren." "Ze kunnen me niet meer weg treiteren want ik blijf toch wel staan," aldus Mart. Toch krijgt 2022 een dikke negen van Mart, volgend jaar staan hem sowieso veel mooie dingen te wachten...

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's