Ik hou van Holland oudejaarsspecial met bloedfanatieke Mart Hoogkamer en Patricia Paay

Ik hou van Holland oudejaarsspecial met bloedfanatieke Mart Hoogkamer en Patricia Paay

Friday 30 December 2022 om 15:15

Oud & Nieuw special Ik hou van Holland gemist? Kijk de hele uitzending terug bij Gids.tv.

Het belooft een spannende strijd te worden in de Ik hou van Holland oudejaarsspecial 2022. Onder anderen Wendy van Dijk en Dennis Weening doen mee, en in de eerste beelden is te zien dat met name Mart Hoogkamer en Patricia Paay bloedfanatiek zijn. Als er niet gelijk wordt geraden wat ze roepen, zijn er behoorlijk wat frustraties. In de speciale uitzending op oudejaarsavond worden de bekende spellen in een feestelijk jasje gestoken. En presentator Rob Kemps ziet een marathon wel zitten…

Bekijk de beelden van de Oud & Nieuw special van Ik hou van Holland hieronder.

De Ik hou van Holland oudejaarsspecial 2022 is zaterdag 31 december om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Ik hou van Holland oudejaarsspecial</em> met bloedfanatieke Mart Hoogkamer en Patricia Paay Oud & Nieuw special Ik hou van Holland gemist? Kijk de hele uitzending terug bij Gids.tv. Het belooft een spannende strijd te worden in de Ik hou van Holland oudejaarsspecial 2022. Onder anderen Wendy van Dijk en Dennis Weening doen mee, en in de eerste beelden is te zien dat met name Mart Hoogkamer en Patricia Paay bloedfanatiek zijn. Als er niet gelijk wordt geraden wat ze roepen, zijn er behoorlijk wat frustraties. In de speciale uitzending op oudejaarsavond worden de bekende spellen in een feestelijk jasje gestoken. En presentator Rob Kemps ziet een marathon wel zitten… Bekijk de beelden van de Oud & Nieuw special van Ik hou van Holland hieronder. De Ik hou van Holland oudejaarsspecial 2022 is zaterdag 31 december om 22.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Rob Kemps blundert op Nederlandse tv: "Dit knippen we eruit" (video) Bekijk deze video » Britt Dekker blèrt alles bij elkaar voor punten in Ik Hou van Holland: "Tuinslang!" Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's