ZIEN: explosie gefilmd in Utrecht, politie zoekt getuigen

ZIEN: explosie gefilmd in Utrecht, politie zoekt getuigen

Woensdag 4 januari 2023 om 16:21

In de Utrechtse wijk Tolsteeg blijkt tijdens de jaarwisseling een enorme explosie te hebben plaatsgevonden. De politie tast in het duister over de achtergrond ervan en roept getuigen op zich te melden.

Vuurbal
Vlak na de jaarwisseling klinkt rond 00.12 uur een enorme dreun in Tolsteeg. Hard boven het geluid van al het vuurwerk uit horen bewoners de klap en zien ze een enorme vuurbal opstijgen op de kruising van de Topaaslaan met de Robijnlaan.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

ZIEN: explosie gefilmd in Utrecht, politie zoekt getuigen In de Utrechtse wijk Tolsteeg blijkt tijdens de jaarwisseling een enorme explosie te hebben plaatsgevonden. De politie tast in het duister over de achtergrond ervan en roept getuigen op zich te melden. VuurbalVlak na de jaarwisseling klinkt rond 00.12 uur een enorme dreun in Tolsteeg. Hard boven het geluid van al het vuurwerk uit horen bewoners de klap en zien ze een enorme vuurbal opstijgen op de kruising van de Topaaslaan met de Robijnlaan. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Politie houdt rekening met heftige jaarwisseling: 'Grote zorgen om veiligheid' (video) Bekijk deze video » Grote brand legt monumentale Veghelse kerk in de as (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Op1 gemist? Politiechef over extreem geweld Oud & Nieuw: 'Veel erger dan voorheen' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's