Politie houdt rekening met heftige jaarwisseling: 'Grote zorgen om veiligheid' (video)

Politie houdt rekening met heftige jaarwisseling: 'Grote zorgen om veiligheid' (video)

Vrijdag 30 december 2022 om 20:07

Politie houdt rekening met <em>heftige jaarwisseling</em>: 'Grote zorgen om veiligheid' (video) De politie heeft een onbestendig gevoel over de aanstaande jaarwisseling. 'Het blijft een mooie en bijzondere avond, maar ik hou mijn hart vast voor de duizenden agenten die de straat op gaan', zegt Peije de Meij, coördinator jaarwisseling bij de politie, in Hart van Nederland. Voor het eerst sinds de coronajaren mag er weer vuurwerk worden afgestoken. Daarvoor, tijdens de jaarwisseling van 2019 op 2020, waren er ook veel geweldsincidenten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: Zwaar vuurwerk ontploft in treincoupé, 18-jarige passagier raakt gewond Bekijk deze video » RTL Nieuws: 'Ook bij juist gebruik kent kindervuurwerk grote risico's' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: negenjarig kind zwaargewond door vuurwerk in Oss (video) Bekijk deze video » Video: 24-jarige man uit Ridderkerk overleden na ontploffing vuurwerk in gezicht Bekijk deze video » Video: Nederlanders zorgen bij verkoop vuurwerk in Duitsland voor enorme drukte Bekijk deze video » Politie verbaasd bij vuurwerkcontrole: "Auto's en busjes worden volgestouwd' (Hart van Nederland:) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft een onbestendig gevoel over de aanstaande jaarwisseling. 'Het blijft een mooie en bijzondere avond, maar ik hou mijn hart vast voor de duizenden agenten die de straat op gaan', zegt Peije de Meij, coördinator jaarwisseling bij de politie, in Hart van Nederland. Voor het eerst sinds de coronajaren mag er weer vuurwerk worden afgestoken. Daarvoor, tijdens de jaarwisseling van 2019 op 2020, waren er ook veel geweldsincidenten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's