Explosie in pand stichting 'Charity Helping Hand', eigenaresse in tranen (Hart van Nederland)

Explosie in pand stichting 'Charity Helping Hand', eigenaresse in tranen (Hart van Nederland)

Zondag 8 januari 2023 om 22:26

Explosie in pand stichting 'Charity Helping Hand', eigenaresse in tranen (<em>Hart van Nederland</em>) Afgelopen nacht is er een explosie geweest in het pand van de stichting 'Charity Helping Hand'. Eigenaresse Dounia Lyken is in tranen: 'Ik weet niet wat ik moet doen, misschien is dit het einde van de stichting." De stichting zamelt spullen en voedselpakketten in voor vergeten groepen mensen. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk, mogelijk is een fles deodorant ontploft. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: grote ravage in Den Bosch na explosie bij een woonhuis (Hart van Nederland) Bekijk deze video » ZIEN: explosie gefilmd in Utrecht, politie zoekt getuigen Bekijk deze video » Enorme ravage na explosie in flat Heemskerk nabij PostcodeKanjer winnaars (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Afgelopen nacht is er een explosie geweest in het pand van de stichting 'Charity Helping Hand'. Eigenaresse Dounia Lyken is in tranen: 'Ik weet niet wat ik moet doen, misschien is dit het einde van de stichting." De stichting zamelt spullen en voedselpakketten in voor vergeten groepen mensen. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk, mogelijk is een fles deodorant ontploft.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's