De stamhouder gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De stamhouder gemist? Bekijk hier de hele uitzending
De stamhouder: Trouwt Frans een Kennedy?

De stamhouder gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van De stamhouder gaan we natuurlijk weer dertig jaar terug in de tijd: "papa" Frans Münninghoff moet zo snel mogelijk een nieuwe vrouw vinden en bij die zoektocht komt een bijzondere familie naar boven drijven... Kennedy'sAan het eind van de jaren '30 vechten Frans en Wera voor hun liefde. Terwijl oude heer Münninghoff zijn stamhouder probeert te koppelen aan een goede echtgenote, komen zelfs even de Kennedy's in het vizier. Frans wil echter alleen maar trouwen met Wera en dan naar het leger. SS-vriendDertig jaar later, in de jaren '60 dus, blijven Alexander en Ellen vruchteloos op zoek naar antwoorden op het verleden. Ze bezoeken een oude SS-vriend van Frans en stellen hem de ultieme vraag: heeft Alexanders vader oorlogsmisdaden gepleegd? Bekijk ook De stamhouder: de kleine Alexander (‘Bully’) wordt ontvoerd Bekijk deze video » De stamhouder: Alexander Münninghoff bekent dat zijn vader een SS’er was Bekijk deze video »
Uitzending :
De stamhouder gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van De stamhouder gaan we natuurlijk weer dertig jaar terug in de tijd: "papa" Frans Münninghoff moet zo snel mogelijk een nieuwe vrouw vinden en bij die zoektocht komt een bijzondere familie naar boven drijven...

Kennedy's
Aan het eind van de jaren '30 vechten Frans en Wera voor hun liefde. Terwijl oude heer Münninghoff zijn stamhouder probeert te koppelen aan een goede echtgenote, komen zelfs even de Kennedy's in het vizier. Frans wil echter alleen maar trouwen met Wera en dan naar het leger.

SS-vriend
Dertig jaar later, in de jaren '60 dus, blijven Alexander en Ellen vruchteloos op zoek naar antwoorden op het verleden. Ze bezoeken een oude SS-vriend van Frans en stellen hem de ultieme vraag: heeft Alexanders vader oorlogsmisdaden gepleegd?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV