Op1: bij gaswinning in Waddenzee gaat Lutz Jacobi zich vastketenen

Op1: bij gaswinning in Waddenzee gaat Lutz Jacobi zich vastketenen

Donderdag 2 februari 2023 om 08:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Lutz Jacobi doet bij Op1 een oproep om te stoppen met de schadelijke activiteiten op de Waddenzee. Ze was directeur van de Waddenvereniging en gaat nu met pensioen, maar de oud-politica maakt zich nog steeds hard voor deze zaak. Als er in de Waddenzee geboord gaat worden naar gas, gaat ze zich zelfs vastketenen. “Ik heb al heel veel medestanders. Gewoon om te laten zien: dit moet je niet willen, dit moet je niet doen, stop ermee.”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: bij gaswinning in Waddenzee gaat Lutz Jacobi zich vastketenen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Lutz Jacobi doet bij Op1 een oproep om te stoppen met de schadelijke activiteiten op de Waddenzee. Ze was directeur van de Waddenvereniging en gaat nu met pensioen, maar de oud-politica maakt zich nog steeds hard voor deze zaak. Als er in de Waddenzee geboord gaat worden naar gas, gaat ze zich zelfs vastketenen. “Ik heb al heel veel medestanders. Gewoon om te laten zien: dit moet je niet willen, dit moet je niet doen, stop ermee.” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: bij gaswinning in Waddenzee gaat Lutz Jacobi zich vastketenen

Actuele video's

Meer actuele video's