Winter vol liefde: Edith (51) zoekt vanuit Tirol een sociale, sportieve man

Winter vol liefde: Edith (51) zoekt vanuit Tirol een sociale, sportieve man

Na de succesvolle zomerse editie B&B vol liefde is het binnenkort tijd voor Winter vol liefde. Het datingprogramma draait om Nederlanders die in het buitenland een bed and breakfast runnen en op zoek zijn naar de liefde. Deze keer vindt de zoektocht naar de liefde plaats in de sneeuw, zo woont de 51-jarige single Edith in Tirol. Ze is een sportieve dame maar houdt ook van een goed glas wijn en Après-ski. Edith is op zoek naar een sociale, sportieve man dus zij kunnen zich nu aanmelden…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Als bekend is wanneer Winter vol liefde wordt uitgezonden, lees je dat bij Gids.tv.

<em>Winter vol liefde</em>: Edith (51) zoekt vanuit Tirol een sociale, sportieve man Na de succesvolle zomerse editie B&B vol liefde is het binnenkort tijd voor Winter vol liefde. Het datingprogramma draait om Nederlanders die in het buitenland een bed and breakfast runnen en op zoek zijn naar de liefde. Deze keer vindt de zoektocht naar de liefde plaats in de sneeuw, zo woont de 51-jarige single Edith in Tirol. Ze is een sportieve dame maar houdt ook van een goed glas wijn en Après-ski. Edith is op zoek naar een sociale, sportieve man dus zij kunnen zich nu aanmelden… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Als bekend is wanneer Winter vol liefde wordt uitgezonden, lees je dat bij Gids.tv. Marian (B&B Vol Liefde) vanuit Portugal: 'Zo'n man zoek ik' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Walter zoekt vrouw die van tantra houdt Bekijk deze video »
TV :
Winter vol liefde: Edith (51) zoekt vanuit Tirol een sociale, sportieve man

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV