Tina Nijkamp: 'James Bond gebaseerd op karakter van prins Bernhard'

Tina Nijkamp: 'James Bond gebaseerd op karakter van prins Bernhard'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van 19 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken via Gids.tv.

Binnenkort komt er een nieuwe documentaire uit over het leven van prins Bernhard, die in 2004 is overleden. Tina Nijkamp vertelt bij Humberto op zondag dat zij deze serie al heeft mogen bekijken en ze heeft allerlei dingen geleerd die ze nog niet wist. En Nijkamp komt met een opvallend verhaal. “James Bond is gebaseerd op zijn karakter. Dat wist ik ook niet. Ian Fleming, de schrijver van James Bond, was bevriend met hem.”

Bekijk het fragment van Humberto op zondag hieronder. De driedelige documentaireserie Prins Bernhard is vanaf vrijdag 24 februari te zien bij Videoland.

Tina Nijkamp: 'James Bond gebaseerd op karakter van <em>prins Bernhard</em>' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van 19 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken via Gids.tv. Binnenkort komt er een nieuwe documentaire uit over het leven van prins Bernhard, die in 2004 is overleden. Tina Nijkamp vertelt bij Humberto op zondag dat zij deze serie al heeft mogen bekijken en ze heeft allerlei dingen geleerd die ze nog niet wist. En Nijkamp komt met een opvallend verhaal. “James Bond is gebaseerd op zijn karakter. Dat wist ik ook niet. Ian Fleming, de schrijver van James Bond, was bevriend met hem.” Bekijk het fragment van Humberto op zondag hieronder. De driedelige documentaireserie Prins Bernhard is vanaf vrijdag 24 februari te zien bij Videoland. Herman Pleij over vernieuwende koningin Juliana: "Ze flapte er van alles uit" Bekijk deze video » Spraakmakende docu Prins Bernhard vanaf 24 februari bij Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Talkshow :
Tina Nijkamp: 'James Bond gebaseerd op karakter van prins Bernhard'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV