Een Jaar Van Je Leven: Babette moet huilen omdat ze Carnaval wil vieren

Een Jaar Van Je Leven: Babette moet huilen omdat ze Carnaval wil vieren

Donderdag 23 februari 2023 om 14:41

Meedoen aan Een Jaar Van Je Leven is niet niks, dat ondervindt ook Babette. De naam zegt het al, de kandidaten moeten een jaar van hun leven opgeven als ze kans willen maken op de prijzenpot startte op een miljoen euro. Meerdere bewoners hebben last van heimwee, en met Carnaval heeft Babette het zwaar. Ze wordt emotioneel en zou graag verkleed een worstenbroodje eten met haar familie.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Babette moet huilen omdat ze Carnaval wil vieren Meedoen aan Een Jaar Van Je Leven is niet niks, dat ondervindt ook Babette. De naam zegt het al, de kandidaten moeten een jaar van hun leven opgeven als ze kans willen maken op de prijzenpot startte op een miljoen euro. Meerdere bewoners hebben last van heimwee, en met Carnaval heeft Babette het zwaar. Ze wordt emotioneel en zou graag verkleed een worstenbroodje eten met haar familie. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. (Een Jaar Van Je Leven) Janet: 'Ik heb net zoveel recht als een ander' Bekijk deze video » Wat vinden we van Erik zijn gele pak? 'Oubollig en afschuwelijk, je lijkt wel 60' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's