Gert-Jan doet niet mee aan kinderachtig plannetje van Esther: 'We zijn volwassen'

Gert-Jan doet niet mee aan kinderachtig plannetje van Esther: 'We zijn volwassen'

Woensdag 1 maart 2023 om 17:39

Jan Willem is bijna jarig, maar wil dit niet graag vieren. Esther heeft andere plannen! Als iedereen hem nou niet feliciteert in de ochtend, zodat zij een suprise party kan geven voor hem in de avond. Gert-Jan is het daar absoluut niet mee eens. "Dit doe ik voor mijn nichtje en neefje, we zijn volwassen. Ik vind dit raar."

Bekijk hieronder de video.

Gert-Jan doet niet mee aan kinderachtig plannetje van Esther: 'We zijn volwassen' Jan Willem is bijna jarig, maar wil dit niet graag vieren. Esther heeft andere plannen! Als iedereen hem nou niet feliciteert in de ochtend, zodat zij een suprise party kan geven voor hem in de avond. Gert-Jan is het daar absoluut niet mee eens. "Dit doe ik voor mijn nichtje en neefje, we zijn volwassen. Ik vind dit raar." Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Gert-Jan wil eliminatieproef doen om mensen naar huis te sturen Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: bewoners voelen zich geïntimideerd door starende Isaac Bekijk deze video » Hoogverraad in Een Jaar Van Je Leven: Esther vertelt Isaac zijn eliminatieplan Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's