Zie: Goed nieuws van Richard en Vanessa van Het Roer Om: 'We zitten helemaal vol'

Zie: Goed nieuws van Richard en Vanessa van Het Roer Om: 'We zitten helemaal vol'

Thursday 2 March 2023 om 21:27

In de aftrap van het nieuwe seizoen van Het roer om is te zien hoe Richard en Vanessa een nieuw avontuur starten in Oostenrijk. Samen met hun drie kinderen gaan ze verhuizen naar een dorpje in de bergen, waar ze een oud hotel hebben gekocht. Nu hun aflevering is uitgezonden, krijgen we speciaal bericht uit Oostenrijk!

Bekijk de video hieronder.

Zie: Goed nieuws van Richard en Vanessa van <em>Het Roer Om</em>: 'We zitten helemaal vol' In de aftrap van het nieuwe seizoen van Het roer om is te zien hoe Richard en Vanessa een nieuw avontuur starten in Oostenrijk. Samen met hun drie kinderen gaan ze verhuizen naar een dorpje in de bergen, waar ze een oud hotel hebben gekocht. Nu hun aflevering is uitgezonden, krijgen we speciaal bericht uit Oostenrijk! Bekijk de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Het Roer Om is vanaf donderdag 2 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het Roer Om: ouders laten Luca meer leren in praktijk dan op school Bekijk deze video » Lisa en Bart willen krot opknappen in Het roer om: ‘Tjezus, wat een puinhoop’ Bekijk deze video » Het roer om: Richard en Vanessa hebben stress in Oostenrijk en geld is op Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Het Roer Om is vanaf donderdag 2 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Roer Om terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's