Zien: Maxime en Erica sluiten Martien Meiland op in de kelderkast (video)

Zien: Maxime en Erica sluiten Martien Meiland op in de kelderkast (video)

Maandag 6 maart 2023 om 20:59

Dat Martien Meiland goed voor de gek te houden is, blijkt maar weer uit onderstaande video uit Chateau Meiland waarin Martien zonder pardon wordt opgesloten in de kelderkast.

Lees verder onder de video.

Zien: Maxime en Erica sluiten <em>Martien Meiland</em> op in de kelderkast (video) Dat Martien Meiland goed voor de gek te houden is, blijkt maar weer uit onderstaande video uit Chateau Meiland waarin Martien zonder pardon wordt opgesloten in de kelderkast. Lees verder onder de video. KelderVan de moeder van je kinderen én je dochter moet je het hebben. Tenminste, dat gaat op voor Martien Meiland, die door Maxime en Erica in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland wordt opgesloten in een kast. Bekijk de beelden hierboven. Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Video: de reden achter dik en doorlopen oog Martien Meiland Bekijk deze video » Zien: Montana Meiland maakt van nieuwe woning haar eigen paleisje Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: Martien denkt dat Leroy Brazilian Wax krijgt Bekijk deze video »
TV :
Zien: Maxime en Erica sluiten Martien Meiland op in de kelderkast (video)

Kelder
Van de moeder van je kinderen én je dochter moet je het hebben. Tenminste, dat gaat op voor Martien Meiland, die door Maxime en Erica in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland wordt opgesloten in een kast. Bekijk de beelden hierboven.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's