Lang Leve de Liefde: Margreets familie krijgt geen cent

Lang Leve de Liefde: Margreets familie krijgt geen cent

In Lang Leve de Liefde vertelt Theek aan zijn date Margreet dat hij niet meer alleen wil zijn. Maar tot nu toe heeft het daten hem niets opgeleverd. Margreet is juist heel zelfstandig en heeft 47 jaar niet aan daten gedaan. Is Margreet dan net als Theek wel een familiemens? Zeer zeker niet, blijkt uit haar antwoord over haar geld!

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Margreets familie krijgt geen cent In Lang Leve de Liefde vertelt Theek aan zijn date Margreet dat hij niet meer alleen wil zijn. Maar tot nu toe heeft het daten hem niets opgeleverd. Margreet is juist heel zelfstandig en heeft 47 jaar niet aan daten gedaan. Is Margreet dan net als Theek wel een familiemens? Zeer zeker niet, blijkt uit haar antwoord over haar geld! Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lucette over haar uiterlijk in Lang Leve de Liefde: ''Alles is echt hé!'' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Naaldhakjes met jarretelletjes maken me wild' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'saaie' Remko doet het graag volgens de spelregels (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV