Bekijk: In de Wandelgangen met Merel Ek: 'Ik zal wel een pick-me girl zijn'

Bekijk: In de Wandelgangen met Merel Ek: 'Ik zal wel een pick-me girl zijn'

Woensdag 22 maart 2023 om 14:43

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Merel Ek en Wilfred terug op weer een uitzending van Vandaag Inside. En volgens sommige is Merel Ek een pick-me girl. Vandaag Inside omringt zich ermee, maar wat is dat dan?

Pick-me girl
Een vrouw die beweert dat ze anders is dan (en soms beter dan) de meeste andere vrouwen, om aandacht, goedkeuring of validatie van mannen te krijgen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bekijk: <em>In de Wandelgangen</em> met <em>Merel Ek</em>: 'Ik zal wel een pick-me girl zijn' In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken Merel Ek en Wilfred terug op weer een uitzending van Vandaag Inside. En volgens sommige is Merel Ek een pick-me girl. Vandaag Inside omringt zich ermee, maar wat is dat dan? Pick-me girlEen vrouw die beweert dat ze anders is dan (en soms beter dan) de meeste andere vrouwen, om aandacht, goedkeuring of validatie van mannen te krijgen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Verdienste Noa Vahle? Memhis Depay over opheffen Vandaag Inside-ban Bekijk deze video » René van der Gijp: 'Sander Schimmelpenninck heeft geen zelfspot en nog niets bereikt' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Waylon: 'DIT is voor sommige mensen bijna traumatisch' (BEAU) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's